Mesaj Sayısı : 1882 Yaş : 30 Location : uzak diyarlardan:))) Kayıt tarihi : 18/10/07
Konu: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! C.tesi 16 Ağus. 2008 - 23:43
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve teknik heyetin aldığı ortak karar ne ? İşte yanıtı..! 8 Ağustos 2008 11:42 Beşiktaş'ın 2 Temmuz'da Avusturya'da başlayan yurt dışı hazırlık kampının ilk gününde kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve ardından da satış listesine konan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedilme süreci başlatıldı.
Hatırlanacağı gibi siyah beyazlı takımın o dönemde birinci ve ikinci kaptanlığı yapan bu iki isim "Yemeğe terlikle inme" sebebiyle tartışmaya başlamış ve yumruk yumruğa kavga ederek, hazırlık kampından ayrı uçaklarla İstanbul'a geri gönderilmişlerdi. İki oyuncu yaklaşık bir ay önce yaşanan bu olayın hemen ardından yaptıkları açıklamalarda, pişman olmadıklarını ve kendilerine verilecek her türlü cezayı kabul edeceklerini söylemişlerdi. Siyah beyazlı yönetim iki futbolcunun bu restini görerek önce 150 bin YTL para cezası verdi, ardından da satış listesine koydu. İbrahim Üzülmez için 500 bin Euro, İbrahim Toraman için ise 4.5 Milyon Euro kadar bonservis bedeli istendiği konuşulmaya başlamıştı. Olaydan sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise yaptığı açıklamada bu iki oyuncuyu kendilerine verilen emanete sahip çıkamadıklarını dile getirmiş ve yeniden takıma dönmelerinin çok zor olduğunu söylemişti. Siyah beyazlı külübün başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri de affın söz konusu olmadığını açıklamışlardı.
Ancak olayın üzerinden geçen bir aylık süre iki futbolcunun da yeniden siyah beyazlı formayı giymesine yeşil ışık yaktı... Önce iki futbolcu geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamalarda pişman olduklarını ve affedilmeyi beklediklerini söylediler. Hatta Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu bile bu konu ile ilgili açıklama yapma gereği duymuş ve bu iki oyuncunu affedilmesini istediğini belirtmişti.
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve teknik heyetin aldığı ortak karar sonrası Üzülmez ve Toraman'ın yeniden (A) Takıma dönecekleri öğrenildi. Menacer Sinan Engin ise medya kuruluşlarına yaptığı telefon bağlantısında affedilme sinyalleri verdi. Ancak iki oyuncunun kaptanlığı geri verilmeyecek. Beşiktaş futbol takımında kaptanlık görevini Delgado ve Nobre yürütmeye devam edecek.
emel Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Mesaj Sayısı : 1882 Yaş : 30 Location : uzak diyarlardan:))) Kayıt tarihi : 18/10/07
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! C.tesi 16 Ağus. 2008 - 23:44
bakalım neler olacak.toraman döner dönmez ilk gölünü attı.
busra_murat Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Mesaj Sayısı : 2022 Yaş : 31 Location : baba ocağından Kayıt tarihi : 29/09/07
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! Paz 17 Ağus. 2008 - 8:39
teşekkürler
emel Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! Paz 17 Ağus. 2008 - 14:00
önemli değil cnm:D
by_Cha0s Eh Isınıyo Gibi :)
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 27 Location : istanbul/avrupa yakası/bahçelievler Kayıt tarihi : 22/07/08
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! C.tesi 30 Ağus. 2008 - 4:51
teşekkürler
TEK AŞKIM MURAT BOZZZZZ Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Mesaj Sayısı : 7894 Yaş : 32 Location : GiReSuN Kayıt tarihi : 10/09/07
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! C.tesi 30 Ağus. 2008 - 22:45
galatasaraylı olarak yorum yapabilirim inşş :s
ben çok sevindim dnmelerine vallahi bence ikisininde çok meği geçti dönmelieri bjk için ii olduuu
emel Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! Paz 31 Ağus. 2008 - 10:20
TEK AŞKIM MURAT BOZZZZZ demiş ki:
ben çok sevindim dnmelerine vallahi bence ikisininde çok meği geçti dönmelieri bjk için ii olduuu
cnm tabii yorum yapabilirsin. bütün takımlar kardeşdir değil mi?
aykube_mrtbz Gruplar Başkanı
Mesaj Sayısı : 2815 Yaş : 32 Location : ***MaRsTan*** Kayıt tarihi : 14/09/07
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! Paz 31 Ağus. 2008 - 10:23
bjk gs kardeşliği bambaşka ama
TEK AŞKIM MURAT BOZZZZZ Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Mesaj Sayısı : 7894 Yaş : 32 Location : GiReSuN Kayıt tarihi : 10/09/07
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! Paz 31 Ağus. 2008 - 15:54
emel demiş ki:
evet kardeşş hepsi türk takımı sonuçda
emel Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! Ptsi 1 Eyl. 2008 - 9:29
emel demiş ki:
evet kardeşş hepsi türk takımı sonuçda
bjklee Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Location : futbol_mania'nın yanından... Kayıt tarihi : 09/10/08
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! C.tesi 25 Ekim 2008 - 11:30
ibrahim üzülmez dönsün ama ibrahim toramanın dönmesini istemedim.((
emel Oº° BiZdEn BiRi °ºO
Konu: Geri: Toraman ve Üzülmez geri dönüyor !!!! C.tesi 1 Kas. 2008 - 22:05
nie cnm dönsün ne kadar sevmesem de iyi bir futbolcu.